Тиждень Інформатики у нашій школі

З 18.03 по 22.03 в нашому навчальному закладі проходив тиждень фізики та інформатики, який став справжнім святом науки та технологій. Протягом цього тижня учні мали можливість поглибити свої знання з цих предметів та весело провести час завдяки інтерактивним іграм, презентаціям та вікторинам.

Серед заходів були проведені ігри "Поле чудес" з фізики для 11 класу, брейн-ринг "Фізика та життя", для 9 класу, фізична вікторина "Батл інтелектів", а також конкурс стінгазет для 7 класу, вікторина з фізики для 8 класу.

З інформатики провели інтерактивні ігри: гра "Щасливе запитання" для 3 класу, гра "Подорож до інформатики з фіксиками" для 4 класу, гра "Ми за безпечний інтернет" для 5 класу, гра "5 секунд" для 7 класу, гра "Інфо дартс" для 6 класу, гра "Інфобатл" для 8 класу, гра-показуха "Інфо крокодил" для 9 класу, конкурс презентацій "Моя майбутня професія" для 11 класу.

Тиждень фізики та інформатики не тільки розширив знання учнів з цих предметів, але й показав, що наука може бути захоплюючою та цікавою.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування